Over ons

Meer dan alleen maar chapewerkenIvo Van Dooren is een familiaal bedrijf met jarenlange ervaring en expertise in chape- en isolatiewerken voor nieuwbouw en renovatie. Vakbekwaamheid, betrokkenheid, efficiëntie, zorgzaamheid en een heilig respect voor deadlines en prijsafspraken typeren onze aanpak.
Zowel kleine particuliere werken als grotere projecten in opdracht van architecten, promotoren of aannemers van ruwbouw werken krijgen al onze aandacht. Wij gaan voor kwaliteit, en dit bij elke werf opnieuw!

Thermische isolatie
Minder betalen voor uw verwarming en dit zonder in te boeten aan woon- en leefcomfort? Beperk alvast mogelijke warmteverliezen door een efficiënte isolatie. Ivo Van Dooren pakt resoluut uw spouwmuren, daken en kruipkelders aan.

Thermische dakisolatie
Wegens zijn grote oppervlakte is het dak veruit de grootste bron van warmteverlies in een woning. Een efficiënte dakisolatie bespaart niet enkel op vlak van stookkosten, het laat ook toe om uw anders koude zolder om te bouwen tot een comfortabele extra leef- of hobbyruimte.

Isolatie kruipkelders
Een slecht geïsoleerde kruipkelder zorgt voor een vloer die erg koud aanvoelt. Koude voeten dus. En wie koude voeten heeft, voelt helemaal koud aan. Weg comfort en gezelligheid! Ivo Van Dooren kan hieraan verhelpen door een vakkundige isolatie van uw kruipkelder. U voelt zo het verschil.

offerteaanvraag
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info